POLVORONS.
Aquests són típics per al nadal
Ingredients :
-250grams de manteca de porc
-250grams de sucre
-120 grams de ametles torrades
-5grams de canella
(1 cullereta de cafè)
1 cullera de ratlladura de llimó
ELABORACIÓ
En 20 minuts estan preparats. Es posa la manteca en un recipient i batem. A continuació afegim
el sucre i la ratlladura de llimó i ho barregem tot. Quan la massa està ben barrejada, afegim les ametles i a la farina i ho mesclen tot fins que quede una massa lleugera. Amb l'ajuda d'un corró de cuina s'estira la massa procurant que quede un grossor de 2centimetres. Amb la pasta estirada es talla en porcions individuals i li donem forma amb les mans. Es col·loquen els polvorons en una safata i es fica al forn a 180º fins que queden daurats. Finalment es trauen del forn i es deixen refredar a temperatura ambient
ALBA SIRVENT GAZQUEZ 2 ESO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada