dijous, 5 de maig del 2011

receptes de cuina

RECEPTES DE CUINA:


Vaig a proposar dues receptes de cuina per que vos animeu a fer-les i aixi les proveu.

GELAT DE TARONGA


INGREDIENTS:


El suc de sis taronges i de dos llimons, 200 grams de sucre, 11itre de llet, la pell ratllada de dues taronges.


PREPARACIÓ:


Es barreja tot en un recipient flexible i es posa al congelador. Una estona abans de servir, trau i deixa estovar una mica. Llavors es remena bé i es posa en copes.



POMES AL FORN:


INGREDIENTS:


pomes , mel , sucre, rom blanc i aigua



PREPARACIÓ:


S'escalfa el forn a 180graus . Després de rentar bé la poma, es talla cada poma prop del peçó i perpendicularment a aquesta, fent una rodanxa d'un cm de gruix , llavors se li trau el cor amb un ganivet petit , procurant que el forat no arribe a l'altre extrem . Es posa una bona cullerada de mel i un raig de rom al forat que ha deixat el cor i es tapa amb l'altre tros de poma on tenia el peçó. Es posen totes les pomes en una safata de forn i amb mig dit d'aigua al fons, amb un bon grapat de sucre sobre cada poma. S'enforna i es deixa coure fins que el sucre caramel·litza i les pomes siguen cuites .

BON PROFIT!


ALBA SIRVENT GAZQUEZ 2 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada