RECEPTES DE CUINA:
Vaig a proposar dues receptes de cuina per que vos animeu a fer-les i aixi les proveu.
GELAT DE TARONGA
INGREDIENTS:
El suc de sis taronges i de dos llimons, 200 grams de sucre, 11itre de llet, la pell ratllada de dues taronges.
PREPARACIÓ:
Es barreja tot en un recipient flexible i es posa al congelador. Una estona abans de servir, trau i deixa estovar una mica. Llavors es remena bé i es posa en copes.
POMES AL FORN:
INGREDIENTS:
pomes , mel , sucre, rom blanc i aigua
PREPARACIÓ:
S'escalfa el forn a 180graus . Després de rentar bé la poma, es talla cada poma prop del peçó i perpendicularment a aquesta, fent una rodanxa d'un cm de gruix , llavors se li trau el cor amb un ganivet petit , procurant que el forat no arribe a l'altre extrem . Es posa una bona cullerada de mel i un raig de rom al forat que ha deixat el cor i es tapa amb l'altre tros de poma on tenia el peçó. Es posen totes les pomes en una safata de forn i amb mig dit d'aigua al fons, amb un bon grapat de sucre sobre cada poma. S'enforna i es deixa coure fins que el sucre caramel·litza i les pomes siguen cuites .
BON PROFIT!
ALBA SIRVENT GAZQUEZ 2 ESO
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada