dimarts, 25 de maig del 2010

arròs al forn


Arròs al forn
Si un dia tenim molta feina a casa i no ens dóna temps a fer de dinar prepararem un arròs al forn que està boníssim i a més, mentre que es fa sense nosaltres fer res ni estar pendents, podem anar netejant la casa o fer els deures.

-arròs ( 4persones )
Ingredients:
-oli (una cullereta petita )
-botifarra
-1 creïlla
-1 cap d'all
-1got d'aigua
-2 o 3 tallades de tomaques
Com es fa?

Molt fàcil. En una cassola de fang posem un poc d'oli i tallem a trossets la botifarra o si prefereixes costelles de porc a gust, afegim un pot de cigrons, la creïlla a trossos i, al centre de la cassola, el cap d'all; per últim, afegim el got d'arròs i el got d'aigua. Si volem, una volta tots els ingredients a la cassola, li posem per damunt talladetes de tomaca . Aquest arròs també pot ser de peix o se li pot afegir més coses al gust de qui vaja a menjar-se'l. Fiquem la cassola al forn a 180º durant hora i mitja i..... a dinar!


BON PROFIT!



Alba Sirvent 1 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada