divendres, 5 de febrer del 2010

receptes de cuina

Receptes de cuina:

Maduixes amb nata

INGREDIENS :

Maduixes ( també poden ser gerds o maduixots ), nata sense sucre ,sucre i vi quinat o paló mallorquí


PREPARACIÓ:

Els maduixots ,convé tallar-los pel mig i macerar-los una bona estona abans amb sucre i un raget de vinagre, per traure'ls l'acidesa. Es posen les maduixes (o la fruita que sigui ) i es cobreixen amb nata S'hi tira un bon pols de sucre granat i un raget de vi quinat o paló i es serveix.


Gelat d'ametlla o d'avellana gelats casolans de Mallorca .


INGREDIENTS:

100GR. d'ametlles o d'avellanes moltes, 100 gra de sucre , un tros de pell ratllada de llimona, un pessic de canyella i 1 litre de llet.


PREPARACIÓ:

Es posa la llet freda en un pot i s'hi dissol el sucre . Després s'hi tira l'ametlla o l'avellana la pell de llimona i una mica de canyella en pols o ben picada amb el ganivet. Es posa en un recipient flexible
al congelador . L'ametlla quedarà al fons ., però és igual ,perquè abans de servir es remena bé . Una estona abans de servir, cal traure-ho del congelador i desfer el gel, es remena bé i es serveix en copes.

ALBA SIRVENT GÀZQUEZ 1 ESO Receptes de cuina:

Maduixes amb nata

INGREDIENS :

Maduixes ( també poden ser gerds o maduixots ), nata sense sucre ,sucre i vi quinat o paló mallorquí


PREPARACIÓ:

Els maduixots ,convé tallar-los pel mig i macerar-los una bona estona abans amb sucre i un raget de vinagre, per traure'ls l'acidesa. Es posen les maduixes (o la fruita que sigui ) i es cobreixen amb nata S'hi tira un bon pols de sucre granat i un raget de vi quinat o paló i es serveix.


Gelat d'ametlla o d'avellana gelats casolans de Mallorca .


INGREDIENTS:

100GR. d'ametlles o d'avellanes moltes, 100 gra de sucre , un tros de pell ratllada de llimona, un pessic de canyella i 1 litre de llet.


PREPARACIÓ:

Es posa la llet freda en un pot i s'hi dissol el sucre . Després s'hi tira l'ametlla o l'avellana la pell de llimona i una mica de canyella en pols o ben picada amb el ganivet. Es posa en un recipient flexible
al congelador . L'ametlla quedarà al fons ., però és igual ,perquè abans de servir es remena bé . Una estona abans de servir, cal traure-ho del congelador i desfer el gel, es remena bé i es serveix en copes.

ALBA SIRVENT GÀZQUEZ 1 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada